Izvor: BSC Happy
11.04.2024 u 18:02
2

OTROVNA STRELA U SRCE SAD: RUSI raspoređuju NUKLEARNO NAORUŽANJE na omiljeno ostrvo AMERIKANACA

Na pojašnjavajuće pitanje da li bi pojava ovakvih američkih sistema na njihovoj teritoriji na ostrvu Guam bila razlog da Rusija revidira jednostrani moratorijum na razmeštanje raketa srednjeg i kraćeg dometa , Rjabkov je odgovorio potvrdno.

„Naravno, mi smo uvek postavljali pitanje u smislu da će pojava ovakvih sistema u bilo kom regionu dovesti do odmazde. – U redu Oni će, shodno tome, biti hitno i potpuno razumljivo procenjeni i analizirani i iz toga će se izvući zaključci u Moskvi, Pekingu i drugim prestonicama“, objasnio je zamenik ministra.

UMRO O DŽEJ SIMPSON: Glavni akter „Suđenja veka“ i zvezda NFL-a preminula u 76. godini (VIDEO)

Vašington je početkom 2019. najavio jednostrano povlačenje iz Sporazuma o nuklearnim snagama srednjeg dometa, optužujući Moskvu da ga krši. Rusija je američke optužbe nazvala neosnovanim, ističući da je zemlja u potpunosti ispoštovala uslove INF Ugovora, a postupci samih država postavljaju pitanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OTROVNA STRELA U SRCE SAD: RUSI raspoređuju NUKLEARNO NAORUŽANJE na omiljeno ostrvo AMERIKANACA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter