Izvor: Happy BSC
14.10.2022 u 11:42
0

OVIM AUTOMOBILIMA SU LIDERI ZEMALJA STIGLI U ASTANU: Putin u limuzini od sedam tona (VIDEO)

Lideri 11 država, uključujući Tursku, Rusiju i Iran, okupili se u Astani kako bi učestvovali na 6. samitu Konferencije o interakciji i merama za izgradnju poverenja u Aziji (CICA).

SUTRA VAŽAN SASTANAK PUTINA I ERDOGANA: Kremlj očekuje od predsednika Turske da izloži inicijativu za rešavanje situacije u Ukrajini!

Samitu prisustvovuju predsednici Turske Redžep Tajip Erdogan, Rusije Vladimir Putin, Irana Ebrahim Raisi, Azerbejdžana Ilham Alijev, Iraka Barham Salih, Palestine Mahmud Abas, Uzbekistana Šavkat Mirzijojev, Kirgistana Sadir DŽaparov, Tadžikistana Emomali Rahmon i Emomali Rahmon. Tamim bin Hamad Al Thani. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko takođe je pozvan na samit kao lider zemlje posmatrača. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Približno 90 odsto azijskog kontinenta je zastupljeno u CICA. Na samitu će učestvovati oko 50 delegacija iz 27 zemalja članica CICA.

U videu možete pogledati kojim automobilima su stigli lideri zemalja na samit Centralna Azija-Rusija, koji se održava u Astani. Vladimir Putin došao je u Aurusu. Vozilo je proizvedeno od strane novog brenda zvano Aurus, a to je skraćeno od „Russia’s Central Scientific Research Automobile and Automotive Engine Institute“. Aurus Senat je limuzina ruske proizvodnje koja u predsedničkoj blindiranoj verziji ima zaštitu od vatrenog oružja, bombi, a poseduje i sopstvene zalihe kiseonika. 

Ove limuzine fokusiraju se isključivo na luksuz, dok slike otkrivaju da model dolazi sa stilskom kabinom opremljenom premijum kožnim presvlakama drvenim i metalik akcentima. Ostale ključne stavke vredne pomena, predstavljaju digitalna instrument tabla i veliki informativno zabavni sistem, između ostalog.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter