Izvor: happybsc
03.09.2023 u 11:08
0

OVO SVE OBJAŠNJAVA: Najbolja ilustracija sveta danas koju možete videti (VIDEO)

Simpatični mim osvanuo je na drušvenim mrežama gde su predstvaljeni svetski lideri na času. Čas vodi ruski predsednik Vladimir putin dok su đaci Kineski predsednik Ksi Điping, Alesandar Luikasenko predsednik Belorusije i turski predsednik Taip Redžep Erdogan.

Čas počinje ulazi učitelj i đaci ga pozdravljaju svi su na svojim mestima jedino se jedan turski predsednik se ne odlučuje na koju stolicu bi seo.

Komični video do tančina opisuje situaciju u kojoj se globalno svet sada i nalazi, da ne možete biti prijatelj sa jednima, ako ste sa drugima. Ukoliko se odlučite za oba to vas najčešće deklariše kao da sedite na dve stoilice. Turska nije  uvela sankcije Rusiji, ali je i dugogodišnji kandidat za EU i iz njenih fondova je uzela ogromnu količinu sredstava, ipak članica je NATO-a pa se njena neutralnost ne pominje tako glasno, zbog najveće NATO baze koja se nalazi baš u Turskoj.

@simpleputinlifeFull video on YouTube BigBigPolitic♬ оригинальный звук – ПРОСТО ПУТИН

Podsećamo Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan nastoji  da održi dobre odnose i sa Moskvom i sa Kijevom tokom rata u Ukrajini.

Erdogan je odbio da se pridruži sankcijama Zapada protiv Rusije i pozvao ruskog predsednika Vladimira Putina da poseti Tursku, takođe on se zalaže da bude i posrednik u mirovnim pregovorima između dve zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter