Izvor: TANJUG
13.09.2022 u 12:21
0

PAPA FRANJA PORUČIO IZ KAZAHSTANA: Želim da posetim Kinu

 Papa Franja izjavio je danas da želi da poseti Kinu i da nema ništa novo da objavi u vezi sa spekulacijama da će se možda susresti sa predsednikom Kine Si Ðinpingom tokom svoje posete Kazahstanu, gde će prisustvovati sastanku svetskih verskih lidera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje novinara, koji su ga pratili u avionu na putu za Kazahstan, da li će se sutra susresti sa Sijem u Nur-Sultanu, papa je rekao da u vezi sa tim nema novosti, ali da je spreman da poseti Kinu u bilo koje vreme.

Si će boraviti u poseti Kazahstanu i Uzbekistanu od 14. do 16. septembra, što je njegova prva poseta inostranstvu od izbijanja pandemije korone.

Sastanku svetskih verskih lidera u Kazahstanu od 13. do 15. septembra neće prisustvovati ruski patrijarh Kiril.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter