Izvor:
27.12.2023 u 19:10
0

STRAŠNA SCENA NA KOPAONIKU: Pas krvnički ugrizao skijaša dok se spuštao niz padinu, pojurio ga čitav čopor! (VIDEO)

Danas je na Kopaoniku čopor pasa pojurio skijaša tokom skijanja, a jedan ga je čak i ugrizao.

DOBRA VEST ZA SKIJAŠE: Na Kopaoniku 10 centimetara snega

On je, srećom, prošao bez težih ozleda.

Čovek koji se bavi obukom pasa, Dejan Sevković, nakon ovog incidenta dao je kratak savet kako se ponašati u takvim situacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kopaonik Info (@kopaonikinfo)

Budući da on trenira pse tragače i radne pse spasioce Gorske službe, a i pre svega ljubitelja životinja, kaže da je najbitnije ostati pribran i nikako ne treba nastaviti skijanje.

– Psi u čoporu dobiju nagon za lov i ako bežite to samo osnažuje psa da nastavi sa napadom. Dakle treba stati i okrenuti se ka psu koji vas juri, možete koristiti vašu opremu da uplašite pse – priča Sevković.

Snimak je objavila Instagram stranica „Kopaonik info“ koja se nada da se ovakvi slučajevi više neće ponavljati na ovoj divnoj planini, ni tokom skijanja niti prilikom uživanja u zimskim čarolijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter