Izvor: Kurir.rs
09.02.2023 u 07:52
0

PAS PREŽIVEO ISPOD GOMILE ŠUTA: Spasioci pronašli nepovređenu životinju, od smrti ga spasla žičana armatura! (VIDEO)

Tako su spasioci na terenu uspeli da otkriju i jednog psa, koji je uspeo da preživi nekoliko dana ispod gomile šuta.

Katastrofalni zemljotres, koji je pogodio Tursku i Siriju u ponedeljak rano ujutro i dalje uzima krvavi danak. Vremena je sve manje a potraga za preživelima se nastavlja, a svako živo biće koje se pronađe ispod gomila šuta i betona se slavi.

SIRIJSKI DEČAK SE SNIMIO POD RUŠEVINAMA: Njegove reči su rasplakale čitav svet! (VIDEO)

Tako su spasioci na terenu uspeli da otkriju i jednog psa, koji je uspeo da preživi nekoliko dana ispod gomile šuta.

Na objavljenom snimku se vidi životinja, koju su spasioci otkopali ispod šuta i nemoćnom i šokiranom psu daju vode da se okrepi.

Kamera je snimila akciju spasavanja nesrećne životinje koja je ostala zaglavljena u armaturnoj žici, koja je morala prethodno da se iseče kako bi psa izvukli na sigurno.

Kada su spasioci uspeli da životinju oslobode uprskoj tragediji i hiljadama stradalih na pojednicima se razvukao osmeh da su bar jedno živo biče uspeli da spasu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter