Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
06.01.2024 u 16:38
0

PENTAGON ĆUTAO 4 DANA: Ministar odbrane SAD završio u bolnici

Američki ministar odbrane Lojd Ostin primljen je u Nacionalni vojno-medicinski centar “Volter Rid“ 1. januara, nakon komplikacija koje je imao posle nedavne medicinske intervencije, saopštio je portparol Pentagona Pet Rajder.

Kako je naveo, Ostinov oporavak teče dobro i očekuje se da će on nastaviti da obavlja svoje dužnosti u potpunosti. Drugi detalji za sada nisu objavljeni.

U ovom trenutku nije poznato da li je Ostin otpušten, ili svoje dužnosti obavlja iz bolnice.

KAZNA KAO OMANJE BOGATSTVO: Evo koliko traže da Tramp plati

Upitan zašto je Pentagon čekao četiri dana da obavesti javnost o Ostinovoj hospitalizaciji, Rajder je rekao da je moralo da se razmotri „niz drugih faktora“, uključujući medicinska pitanja i pitanja lične privatnosti.

Pentagon je odbio da kaže da li je Ostin bio bez svesti u bilo kom trenutku tokom hospitalizacije ili da li je ikada bio u kritičnom stanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter