Izvor: BSC HAPPY/TANJUG
22.12.2023 u 13:31
0

PESKOV O BUDUĆNOSTI EU: Ako prime Ukrajinu, to će biti kraj evropskog bloka!

Pristupanje Ukrajine Evropskoj uniji potkopaće ceo panevropski sistem evropskog bloka i na kraju dovesti do njegovog kolapsa, ocenio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

On smatra da će odluka da se zemlja poput Ukrajine primi u EU, bez obzira na njene teritorijalne probleme, jednostavno potkopati ceo sistem EU.

ČESI ŠALJU MILIONE PORODICAMA ŽRTAVA: Poznato stanje povređenih u pucnjavi u Pragu

Trezveni umovi shvataju da će to biti teret koji EU jednostavno neće moći da podnese, usled čega će se EU srušiti pod teretom – rekao je portparol predsednika Rusije Vladimira Putina, preneo je TASS.

Prema njegovom mišljenju, u slučaju Ukrajine Evropljani prikrivaju svaki pokušaj da se dublje shvati ozbiljnost problema. „Oni su majstori u tome“, dodao je Peskov.

Lideri EU su u Briselu 15. decembra odlučili da započnu pristupne pregovore sa Ukrajinom i Moldavijom, dok je Gruzija dobila status kandidata za članstvo u EU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter