Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 13:41
0

Peskov saopštio da li Rusija planira da „zatvori prozor u Evropu“!

Moskva ne planira da „zatvori prozor u Evropu“ koji je otvorio ruski car Petar Veliki, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Niko ne planira ništa da zatvori“, rekao je Peskov odgovarajući na pitanje novinara da li će Rusija „zatvoriti prozor u Evropu“ zbog poteškoća u odnosima sa Zapadom, prenosi agencija RIA Novosti.

Kijev traži od Rusije GARANCIJE BEZBEDNOSTI radi sigurnog organizovanja IZVOZA ŽITA!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe je poručio i da predsednik Vladimir Putin veoma ceni ulogu Petra Velikog u istoriji Rusije i čak planira da prisustvuje događajima 9. juna vezanim za 350. godišnjicu od Petrovog rođenja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter