Izvor: b 92
16.03.2024 u 12:06
1

POČEO NAPAD KAKAV ISTORIJA NE PAMTI: Izrael punom SNAGOM krenuo, ne znaju šta ih je snašlo

Izrael je odobrio potencijalni napad na grad Rafa u pojasu Gaze, ali u isto vreme planira da pošalje drugu delegaciju u Katar kako bi pregovarala o mogućem sporazumu o prekidu vatre sa islamističkom militantnom grupom Hamas u zamenu za oslobađanje talaca.

Kancelarija izraelskog premijera Benjamina Netanjahua saopštila je da je odobrio plan za napad na grad u najjužnijem delu devastirane palestinske enklave, gde se više od polovine od 2,3 miliona stanovnika sklonilo posle pet meseci borbi.

BELORUSKI TENKOVI NA GRANICI SA LITVANIJOM: Tenzija u EVROPI raste, biraju se strane a Lukašenko je naš BRAT!!

 

Globalni saveznici i kritičari pozvali su Netanijahua da odloži napad na Rafu iz straha od masovnih civilnih žrtava. Ali Izrael tvrdi da je to jedno od poslednjih uporišta Hamasa, koje je obećao da će uništiti, i kaže da će stanovnici biti evakuisani.

Portparol Bele kuće Džon Kirbi rekao je da Vašington nije video plan za napad na Rafu, ali bi želeo.On je na redovnom brifingu rekao da je Hamasov predlog o prekidu vatre u zamenu za oslobađanje talaca izvodljiv i izrazio oprezan optimizam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POČEO NAPAD KAKAV ISTORIJA NE PAMTI: Izrael punom SNAGOM krenuo, ne znaju šta ih je snašlo”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter