Izvor: Telegraf
25.07.2022 u 08:02
0

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA IZ SAD: Napravio dete devojčici (10), abortirala u drugoj državi

U SAD je podignuta optužnica protiv Gersona Fuentesa (27), koji se sumnjiči da je silovao desetogodišnju devojčicu i napravio joj dete.

Nesrećna devojčica morala je da ide na prekid trudnoće u Indijanu, jer abortus je u Ohaju zabranjen nakon šest nedelja, bez izuzetaka za žrtve silovanja ili incesta.

NOVI PROBLEMI ZA SOCIJALDEMOKRATE I ŠOLCA: Policija pokrenula istragu o upotrebi droge za silovanje na letnjoj zabavi

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Fuentes je uhapšen 12. jula nakon što je priznao da je seksualno napastvovao devojčicu najmanje dva puta. Devojčica je 30. juna u Indijani prekinula trudnoću.

Ovaj slučaj privukao je veliku pažnju javnosti nakon što su milioni žena i devojčica izgubili dugogodišnje ustavno pravo na abortus nakon odluke Vrhovnog suda SAD u junu.

Fuentesu je određena kaucija u iznosu od 2 miliona dolara.

DNK iz uzorka koji je policija uzela od Fuentesa upoređuje se sa materijalom prikupljenim sa klinike u Indijanapolisu gde je izvršen abortus.

Prema sudskim zapisima i svedočenju inspektora, Fuentes je navodno priznao da je seksualno napao devojku u najmanje dva navrata između januara i 12. maja. Dve optužbe za silovanje u optužnici odnose se na ta dva incidenta.

Veruje se da je Fuentes imao vezu sa porodicom devojčice.

Prema zakonu Ohaja, osuda za silovanje deteta mlađeg od 13 godina nosi moguću maksimalnu kaznu doživotnog zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta u trajanju od 15 godina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter