Izvor: Tanjug
08.09.2021 u 11:59
0

POGINUO RUSKI MINISTAR ZA VANREDNE SITUACIJE! Bio je jedan od najbližih saradnika Putina!

Ruski ministar za vanredne situacije Jevgenij Ziničev tragično je stradao, spasavajući život čoveka na međuresornim vežbama.

Kako njavljaju ruski portali, Ziničev je pao sa litice, dok je bio u izviđanju, kod Norilska.

PROČITAJTE JOŠ: Sergej Rjabkov: Nastavljaju se konsultacije Rusije i SAD o strateškoj stabilnosti

Ministarstvo za vanredne situacije je prethodno objavilo da je Ziničev otišao u region Krasnojarska u radnu posetu u vezi sa „velikim vežbama u zoni Arktika“. Ziničev je trebalo da lično nadgleda „izvršenje obuke za delovanje u uslovima vanrednog stanja“. Ziničev, zajedno sa regionalnim guvernerom Aleksanderom Usom, je obilazio gradilište nove vatrogasne stanice u Norilsku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter