Izvor: ALO
19.04.2024 u 11:29
0

POGOĐENA VOJNA BAZA U IRANU: Oborene tri izraelske bespilotne letelice

Sukob Izraela i Hamasa – 196. dan

Izrael je jutros izveo napad na teritoriju Irana, rekao je neimenovani američki zvaničnik za Si-En-En.

Na meti Isfahan, sedište vojnih i nuklearnih lokacija. Iran je aktivirao protivvazdušnu odbranu iznad Isfahana, zbog čega su se čule eksplozije u tom gradu, prenela je državna novinska agencija IRNA.

RUSI LANSIRALI 15 RAKETA! BEZ MILOSTI, SVE POČISTILI: Dronovi su Ukrajince DOKRAČILI!

Italijanski ministar spoljnih poslova Antonio Tajani pozvao je u petak na „apsolutnu deeskalaciju“ nakon izveštaja da je Izrael izveo napad na Iran, rekavši da će kolege iz G7 o tome razgovarati na razgovorima na Kapriju, prenosi agencija Frans pres (AFP).

– Pozivamo sve da budu oprezni kako bi izbegli eskalaciju – rekao je on za RAI vesti sa italijanskog ostrva, gde je Rim domaćin sastanka ministara spoljnih poslova zemalja G7.

Iranski državni mediji javili su da je protivvazdušna odbrana zemlje oborila tri drona iznad Isfahana.

Stanovnici grada poslali su Bi-Bi-Si-ju snimak na kome se čini da se vide eksplozije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter