Izvor: Tanjug
06.04.2022 u 14:20
0

POMOZITE NAM DA OBUZDAMO ZLO: Kuleba poručio saveznicima da uvedu maksimalne sankcije Rusiji

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitrij Kuleba izjavio je danas da strani saveznici moraju da uvedu maksimalne sankcije Rusiji i obezbede Ukrajini svo oružje koje joj je potrebno kako bi sprečili da se sukob proširi na druge zemlje.

– Jedini način da se spreči širenje ruskog rata van Ukrajine jeste da nam pružite punu podršku. Maksimalne sankcije. Svo oružje. Politika ’neprovociranja ruskog predsednika Vladimira Putina‘ je propala poslednjih godina – objavio je Kuleba na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prethodno je šef ukrajinske diplomatije pozdravio plan Evropske unije da uvede nove sankcije Rusiji zbog napada na Ukrajinu, ali je i dodao da je embargo na ruski gas i naftu „neophodan da bi se zaustavio“ predsednik Vladimir Putin.

– Cenim jačanje petog paketa sankcija EU, zabrane ruskog uglja, pristup ruskim brodovima lukama EU i drumski prevoz – napisao je na Tviteru ministar Kuleba.

Kuleba je takođe ocenio da će biti potreban embargo na gas i naftu i izbacivanje iz SWIFT-a svih ruskih banaka kako bi se zaustavio Putin.

– Teška vremena zahtevaju teške odluke – naveo je Kuleba.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter