Izvor: Kurir.rs
25.04.2023 u 07:38
0

PUTIN NEMA DVOJNIKA, NIKAD SE NIJE KRIO PO BUNKERIMA: Peskov: „Predsednik je uvek bio izuzetno aktivan, jedva ga pratimo“

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da ruski predsednik Vladimir Putin nikad nije imao dvojnike koji su se pojavljivali umesto njega u javnosti i da su njegova energija i zdravlje na zavidnom nivou.

Sa Putinovim blagoslovom i pozdravom: Kina kupuje 22 milijarde kubika ruskog gasa

„Verovatno ste čuli da Putin ima mnogo dvojnika koji se pojavljuju u javnosti umesto njega, dok se on krije u bunkeru. To je još jedna laž“, rekao je Peskov.

„Njegova energija je impresivna i jedino što možete poželeti je da budete zdravi kao on“, rekao je Peskov

Peskov je rekao da je jedini „bunker“ koji postoji za zvaničnike države koordinacioni analitički centar vlade.

„U pitanju je izuzetan visokotehnološki prostor gde vlada može da vidi šta se dešava u našoj zemlji u realnom vremenu, da vidi, reaguje na bilo koji problem u privredi, socijalnoj sferi, medicini, tehnici i tako dalje. I to sve. Ovo je bunker koji imamo, a ne ono o čemu laže kolektivni Zapad“, naglasio je Peskov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter