Izvor: BSC Happy
01.02.2023 u 15:21
0

PORTPAROLKA KINESKOG MINISTARSTVA IZJAVILA: NATO i Japan da se uzdrže od provokacija koje mogu izazvati tenzije u regionu

Japan treba da nauči lekcije iz istorije, izjavila je Mao Ning.

Peking se nada da će se NATO i Japan uzdržati od provokacija u istočnoj Aziji koje bi mogle izazvati tenzije u regionu, rekla je portparol kineskog ministarstva spoljnih poslova Mao Ning.

STOLTENBERG DANAS U TOKIJU: „Saradnja Kine s Rusijom je pretnja za Aziju i Evropu!“

– Nadamo se da dotične zemlje neće naduvati strah od kineske pretnje ili izazvati regionalnu konfrontaciju – odgovorila je ona, na pitanje dopisnika TASS-a za komentar zajedničke izjave japanskog premijera Fumija Kišide i sekretara NATO Jens Stoltenberga, koji je izrazio zabrinutost zbog rastuće vojne saradnje Moskve i Pekinga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mao je rekla da su akcije Japana u oblasti vojne bezbednosti uvek privlačile pažnju njegovih azijskih suseda i međunarodne zajednice.

– Japan treba da nauči lekcije iz istorije, da se pridržava mirnog puta razvoja i da se uzdrži od akcija koje bi mogle da potkopaju uzajamno poverenje među zemljama regiona i nanesu štetu regionalnom miru i stabilnosti – zaključila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter