Izvor: INDEX
16.02.2024 u 17:17
0

POSLEDNJA PORUKA NAVALJNOG IZ ZATVORA: „Osećam da si blizu svake sekunde“

Ruski opozicini političar Aleksej Navaljni, koji je služio zatvorsku kaznu na dalekom ruskom severu, umro je u petak. Sa prijateljima i saradnicima je komunicirao putem društvenih mreža. Poslednja objava pre dva dana posvećena je njegovog supruzi.

„Dušo, s tobom je sve kao u pesmi: između nas su gradovi, svetla uzletanja aerodroma, plave snežne oluje i hiljade kilometara. Ali osećam da si blizu svake sekunde, i volim te sve više i više“, napisano je uz fotografiju Navaljnog i njegove supruge.

SUPRUGA ALEKSEJA NAVALJNOG: Ne znam da li da verujem u ove vesti

 

Objava pre te datira od 1. febraura. Tada je poručio da mu se sviđa ideja da na predsedničkim izborima svi glasači protiv Putina na glasačko mesto dođu u podne.

„U podne protiv Putina. To može biti snažna demonstracija raspoloženja zemlja. Stvarni glasači protiv fikcionalnog elektronskog glasanja“, poručio je dodavši da je „najvažnije šta će to biti prava sveruska protestna akcija“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter