Izvor: Tanjug
03.09.2022 u 17:08
0

Poslednji lider SSSR-a Mihail Gorbačov sahranjen je danas u Moskvi pored supruge Raise!

Poslednji lider Sovjetskog saveza Mihail Gorbačov sahranjen je na moskovskom groblju Novodevičje, javlja agencija RIA Novosti.

Gorbačov je sahranjen pored supruge Raise, koja je preminula pre 23 godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komemoracija Gorbačovu, koji je preminuo u utorak u 92. godini, održana je u moskovskom Domu saveza.

Prvobitno je planirano da ispraćaj traje od 10.00 do 14.00, ali je vreme u kojem su brojni građani i zvaničnici mogli da se oproste od Gorbačova skraćeno do 13.00.

Kako je ranije saopšteno RIA Novostima u „Gorbačov fondu“, ispraćaj je organizovala jedna od službi predsedničke administracije Rusije.

DRAMA U SAD Pilot preti da će srušiti avion u supermarket! (VIDEO)

Agencija TASS navodi da su tokom sahrane bili prisutni članovi ruske Počasne garde.

Ranije, Rojters je izvestio da je jedan od retkih evropskih lidera koji je došao na ispraćaj Gorbačova bio Viktor Orban, a komemoraciji su prisustvovali ambasadori i predstavnici diplomatskih misija SAD, Nemačke, Japana, Velike Britanije, kao i zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter