Izvor: Tanjug
18.05.2022 u 19:17
0

POSLEDNJU REČ DAĆE VOJSKA Putinova „Čelična lejdi“ najavila odgovor Rusije zbog apliciranja Finske u NATO!

Odgovor Moskve na odluku Helsinkija da postane članica NATO biće iznenađenje i daće ga vojska nakon što se sagledaju činjenice tipične za finsko članstvo u Alijansi, rekla je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Kada ju je finski novinar upitao o vojno-tehničkim kontramerama i vremenskom okviru u kojem Moskva planira da preduzme mere protiv Finske zbog apliciranja za NATO, ona je rekla da će to biti „iznenađenje“, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ovo pitanje je za naše ministarstvo odbrane. Odluka će biti doneta nakon što se uzmu u obzir svi faktori i detalji koji se tiču napretka finskog članstva u NATO. Na osnovu tih parametara biće doneta odluka, ali prvu i krajnju reč daće vojska“, naglasila je ona.

NOVI SLUČAJEVI „OČIGLEDNIH RATNIH ZLOČINA“ Organizacija za zaštitu ljudskih prava optužila Rusiju za ubistva, mučenja i zlostavljanja!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter