Izvor: informer.rs
24.11.2023 u 21:43
0

POTEZ OČAJNIKA: Zelenski svestan da je kraj, odlučio se na ovaj korak

Za ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog nije važno ko će postati sledeći predsednik Bele kuće, jer će do tada već izgubiti svoju funkciju, a sukob sa Rusijom će biti završen, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Rite za Jutjub kanal Gegenpol.

– Ako Donald Tramp pobedi na izborima sledećeg novembra, on ipak neće biti predsednik sve do svoje inauguracije u januaru 2025. Uveravam vas da do tada Zelenski više neće biti predsednik Ukrajine, Uveravam vas da u ovom trenutku više neće biti sukoba, siguran sam da više neće pričati o tome. Svi će pričati o pobedi Rusije nad Ukrajinom i denacifikaciji zemlje izneo je Riter svoje mišljenje.

 

Riter je naglasio da je Zelenski svestan gubitka svetske pažnje, pa očajnički pokušava da je povrati. Međutim, prema ekspertu, ukrajinski lider sada ima mnogo problema u zemlji na koje treba da se fokusira.

– Sada postoji rastući rascep između civilnog i vojnog rukovodstva, glavnokomandujući vojske Ukrajine Valerij Zalužni ne voli postupke Zelenskog, a Zelenski ne voli postupke Zalužnog. Priča se o kadrovskoj čistki i eliminaciji Zalužnog. Priča se o potencijalnom puču sa Zalužnijevim učešćem. Mislim da Zelenski ima mnogo razloga za brigu – zaključio je Riter.

Početkom novembra, glavnokomandujući ukrajinskih oružanih snaga, Valerij Zalužni, rekao je u intervjuu za The Economist da su ukrajinske oružane snage zašle u ćorsokak i da „najverovatnije, neće biti uspešnog proboja”.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter