Izvor: Tanjug
27.03.2024 u 21:05
0

POZNATA RUSKA PEVAČICA NA METI PUTINOVOG BESA: Ala Pugačova biće na listi STRANIH AGENATA

Rukovodilac Federalnog projekta za bezbednost i borbu protiv korupcije Vitalij Borodin pozvao je danas da se poznata ruska pevačica Ala Pugačova uvrsti na listu stranih agenata. On je pojasnio da je, na njegov zahtev, rusko Generalno tužilaštvo uputilo odgovarajući zahtev Ministarstvu pravde.

„Procedura za priznavanje Ale Pugačove kao stranog agenta je počela“, rekao je Borodin. 

Borodin je izneo optužbe na račun Pugačove i njenog supruga Maksima Galkina, uz obrazloženje da im treba oduzeti imovinu u Rusiji zbog povezanosti sa stranim obaveštajnim službama.

KOD PUTINA VIŠE NEMA MILOSTI!RUSIJA KREĆE U ISTRAGU O UMEŠANOSTI ZAPADA U TERORIZAM: Pod lupom i Džozef Bajden i Viktorija Nuland!

Aktivisti Federalnog projekta za bezbednost i borbu protiv korupcije tražili su da se Pugačova (74) označi kao strani agent zbog njenih izjava i odlaska u Izrael nakon početka rata u Ukrajini.

Početkom marta, zamenik Državne dume, prvi zamenik predsednika komiteta za odbranu, predsednik partije Rodina Aleksej Žuravljov rekao je u razgovoru za RT da je, po njegovom mišljenju, Pugačeva odavno trebalo da bude označena kao strani agent.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter