Izvor: Blic
27.03.2024 u 20:32
0

UŽASAN POKOLJ U NEMAČKOJ Tinejdžer ubio roditelje i brata, preživela samo sestra

Tinejdžer (19) je u Hoentengenu na nemačko-švajcarskoj granici nožem ubio roditelje i brata, a sestru teško povredio, saopštilo je državno tužilaštvo u saveznoj pokrajini Baden-Vitenberg.

Sestra, za koju se ne navodi koliko je stara, zbog teških povreda je helikopterom prebačena u obližnju bolnicu. Navodno je zadobila teške ubodne rane, ali joj život nije u opasnosti.

Incident se dogodio u utorak uveče, saopštili su danas policija i državno tužilaštvo. Osumnjičeni koji ima nemačko i italijansko državljanstvo odmah je uhapšen.

Prema saopštenju policije, cela porodica je živela u kući u kojoj se dogodio pokolj. Motiv zločina još je nepoznat. Prema informacijama državnog tužilaštva, 19-godišnjaku se na teret stavlja trostruko ubistvo bez predumišljaja i pokušaj ubistva i on bi trebao da bude izveden pred sudiju koji bi trebao da mu odredi pritvor.

U istom kraju je pre dva meseca 32-godišnji sin ubio roditelje i na kraju sebe.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter