Izvor: BSC HAPPY
19.02.2023 u 08:59
0

„PRATIMO SVAKU AKCIJU NAŠIH NEPRIJATELJA“ Sestra Kim Džong Una poslala „poslednje upozorenje“ Seulu i Vašingtonu

Podsećam folirante da interkontinentalne rakete neće biti usmerene na Seul, rekla je Kim Jo Džong.

Severnokorejske interkontinentalne balističke rakete neće biti usmerene na Seul, pošto Narodna Republika nema nameru da posluje sa Južnom Korejom, rekla je Kim Jo Džong u saopštenje koje je u nedelju objavila Korejska centralna novinska agencija (KCNA).

– Podsećam folirante da interkontinentalne rakete neće biti usmerene na Seul. Nemamo želju da se nosimo sa južnokorejskim ološem – navodi se u saopštenju.

Dodaje se da južnokorejska strana ne bi trebalo da se „uvlači u sve“ i da se „predstavlja kao smela“.

– Bolje im je da razmisle o nevoljama koje sebi mogu izazvati – rekla je Kim Jo Džong, sestra severnokorejskog lidera.

Ona je takođe izdala „poslednje upozorenje” Seulu i Vašingtonu.

„SEVERNOKOREJSKA RAKETA MOGLA JE DA DOBACI DO AMERIKE!“: Izjava japanskog ministra odbrane

– Pratimo svaku akciju naših neprijatelja i daćemo snažan odgovor na svaki neprijateljski čin – rekla je ona u saopštenju.

Sestra Kim Džong Una osudila je lažne izjave SAD da nisu neprijateljski raspoložene prema Severnoj Koreji i savetovala Vašington da odustane od svojih akcija koje ugrožavaju bezbednost zemlje.

Prema njenim rečima, SAD treba da se ponašaju razumno, jer bi to bilo u interesu sopstvene „sopstvene bezbednosti“.

Ona je pozvala međunarodnu zajednicu da spreči samovolju SAD, koje „pokušavaju da Savet bezbednosti UN pretvore u oruđe za sprovođenje svoje neprijateljske politike prema Severnoj Koreji”, kao i pokušaje Vašingtona i „njenih satelita” da liše suverena država svog prava na samoodbranu.

Kim Jo Džong je napomenula da su Republika Koreja i SAD „dan i noć“ razgovarale o produženom odvraćanju i demonstrirali želju da vojno dominiraju Korejskim poluostrvom, što je podrilo stabilnost i eskaliralo situaciju u regionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter