Izvor: Alo.rs
28.01.2024 u 16:12
0

PREGOVORI O TAOCIMA – SAZNALI SMO GDE I KADA: Izraelska delegacija predvođena Mosadom stigla u Pariz

Izraelska delegacija, koju predvodi šef Mosada David Barnea, stigla je u Pariz na razgovore sa predstavnicima SAD, Katara i Egipta zbog potencijalnog dogovora o oslobađanju talaca iz Gaze koje drži Hamas, preneo je Skaj njuz arabik.

IZRAELSKE TRUPE OTKRILE TUNEL ISPOD KUĆE KOMANDANTA HAMASA: U kući strave držano 20 talaca u teškim uslovima (FOTO)

Razgovori će biti održani večeras.

Dva visoka zvaničnika navela su da su američki pregovarači već postigli napredak o potencijalnom dogovoru, prema kojem bi Izrael pauzirao vojne operacije protiv Hamasa na dva meseca, u zamenu za oslobađanje više od 100 talaca koje je otela ta grupa 7. oktobra, prenosi Tajms of Izrael.

Izraelski Kanal 12 se poziva na anonimne izraelske zvaničnike koji ne daju prevelike šanse za ostvarivanje cilja jer Hamas odlučno želi da Izrael totalno okonča rat i da ostavi tu militantnu grupu na vlasti u Pojasu Gaze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter