Izvor: Kurir.rs
28.07.2023 u 17:27
5

PUTINOVA MILJENICA POSTALA IZDAJNICA BROJ 1: Prelepa Ruskinja uradila je nešto što je vlast nikad neće oprostiti

Jelena Isinbajeva prošla je put od ruske herione, do nekoga koji je na udaru u zemlji rođenja. Razlog – napuštanje Rusije i odlazak u Španiju, ali i neke izjave koje je tim povodom navodno dala.

UKRAJINSKA VOJSKA OTKRILA – koje im rusko oružje predstavlja NAJVEĆU PRETNJU!

Šta se sve tu izdešavalo?

– Jelena je bila sinonim za skok s motkom, nazivali su je “ženskim Sergejem Bubkom”, kako zbog silnih uspeha, tako i zbog rušenje svetskih rekorda u Bubkinom stilu – centimetar po centimetar. Danas je Jelena Isinbajeva (41) daleko od tadašnje slave, u Ukrajini je “persona non grata” zbog povezanosti s Vladimirom Putinom, a nedavne izjave izazvale su bes i u rodnoj joj Rusiji gde je zatraženo da joj se oduzme vojni čin i preimenuje stadion koji nosi njeno ime – stoji u tekstu.

Tanjug/Alexey Filippov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Naime, dvostruka olimpijska šampionka u atletici Jelena Isinbajeva odlučila je da napusti Rusiju i preseli se u Španiju, a jedan njen potez naišao je na kritike ministra sporta Olega Maticina, ali i brojnih drugih ljudi u Rusiji.

Isinbajeva je major Oružanih snaga Ruske Federacije, a ovaj čin je nazvala „nominalnim“.

„Neprihvatljivo je na ovakav način tretirati vojni čin i ono što se dešava u zemlji. Nema potrebe za javnom osudom, ali svaki građanin koji voli svoju zemlju ima negativan stav prema takvim izjavama“, rekao je Maticin.

Isinbajeva je ranije rekla da će se u septembru vratiti svojim dužnostima člana Međunarodnog olimpijskog komiteta, pošto ju je MOK uspešno proverio i nije imao pritužbi.

Jelena Isinbajeva i Vladimir Putin bili su u sjajnim odnosima. Predsednik Rusije više puta je pravi svečane prijeme u čast fantastičnih rezultata ove sjajne atletičarke. Često se u javnosti pominjala teza da je Jelena „Putinova miljenica“.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “PUTINOVA MILJENICA POSTALA IZDAJNICA BROJ 1: Prelepa Ruskinja uradila je nešto što je vlast nikad neće oprostiti”

  1. Само нека путује … Не вратила се … Највише мрзим дезертере и издајнике …

    48
    21
    Odgovori
  2. Pero smatra da normalna osoba treba da gleda kako joj istrebljuju, pale, muce i ubijaju narod!
    Pravi Pravoslavac- ko tebe kamenom, ti njega hlebom…

    4
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter