Izvor: blic.rs/Libertate
15.11.2023 u 15:29
0

PREREZAO SEBI VENE ZBOG DR GUGLA: Zbog informacija na internetu mislio da ima rak

Muškarac iz Botošana u Rumuniji, želeo je da okonča svoj život nakon što mu je na internetu Dr Gugl "dijagnostikovao" da ima rak debelog creva. Kako prenosi portal "Libertatea", on je presekao vene na levoj ruci, ali ga je, na sreću, supruga pronašla na vreme i odmah pozvala Hitnu pomoć.

Sve je počelo nakon što je imao problema sa debelim crevom. Pročitavši na internetu o simptomima koje ima, sebi je postavio dijagnozu raka debelog creva.

Nakon toga je otišao u kotlarnicu porodične kuće da naloži vatru, a ženi je ostavio poruku na telefonu u kojoj joj je rekao da je dobra žena i zamolio je da mu oprosti. Supruga je uletela u kotlarnicu i zatekla ga u lokvi krvi. Momentalno je pozvala Hitnu pomoć.

Prema pisanju lokalnih medija, čovek se nalazi u bolnici gde se oporavlja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter