Izvor: Tanjug
15.11.2023 u 15:36
0

HAMAS DEMANTUJE: Optužbe da koristimo bolnicu za vojne operacije su jeftina propaganda

Palestinska militantna grupa Hamas odbacila je danas navode izraelske vojske (IDF) da je pronašla „konkretne dokaze“ da je bolnica Al Šifa u Gazi korišćena za vojne operacije, poručivši da je reč o „jeftinoj propagandi“.

KAKVA FATALNA GREŠKA UKRAJINACA NA KRASNOLIMANSKOM PRAVCU! RUSI se dali u LOV NA NEPRIJATELJA – JURIŠNICI POPADALI KAO GLINENI GOLUBOVI!

„Optužbe nisu ništa drugo, do nastavka laži i jeftine propagande kojom Izrael pokušava da opravda svoj zločin koji ima za cilj uništavanje zdravstvenog sistemau Gazi“, navodi se u saopštenju Hamasa, prenosi Al Džazira. Dodaje se da je optužba Izraela „ista besmislica koja je izrečena tokom napada na dečiju bolnicu Rantisi u Gazi“, kada su iz IDF-a optužili Hamas da koristi bolnicu kao komandni centar.

Bela kuća je ranije saopštila da ima dokaze da palestinska militantna grupa Hamas koristi bolnicu Al Šifa za svoje vojne operacije. „Imamo informacije koje potvrđuju da Hamas koristi tu konkretnu bolnicu za komandovanje i verovatno za skladištenje oružja“, rekao je portparol Saveta za nacionalnu bezbednost SAD Džon Kirbi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter