Izvor: BSC Happy
24.06.2023 u 13:15
2

RANO SE „SETIO“: PRIGOŽIN „OTKRIO“ ZAŠTO JE RAT U UKRAJINI BIO POTREBAN, ŠOJGUA okrivio za obmanu PUTINA i početak sukoba (VIDEO)

Jevgenij Prigožin u trenucima kada je sam sebi napisao smrtnu presudu, deli svoja "iskustva" od 2014., koja mu očigledno nisu bila smetnja u tom periodu...

Velika obmana? 

– Oni su pucali na nas, mi smo pucali na njih, to se dešavalo za ovih dugih 8 godina, od 2014. do 2022. Nekad je razmena vatre bila intenzivnija, nekad se smanjivala. 24. februara se ništa posebno nije desilo. Ministarstvo odbrane je pokušalo da prevari predsednika i javnost, kako je sa ukrajinske strane došlo do velike agresije i kako će nas oni napasti, zajedno sa čitavim NATO blokom. Znači, takozvana Specijalna vojna operacija je pokrenuta iz potpuno drugačijih razloga – rekao je on.

„PRIGOŽIN JE ZABIO NOŽ U LEĐA RUSIJI, BIĆE KAŽNJENI“: PUTIN šalje vojsku da UGUŠI POBUNU VAGNERA (VIDEO)

„Šaka ološa“?

– Zašto je bio potreban ovaj rat? Rat je bio potreban zato da bi šaka ološa se dobro provela i da bi javnosti bilo prikazano koliko je jaka armija. Da bi Sergej Šojgu mogao da postane maršal, a dekret za to je već bio pripremljen, tako da bi on mogao da dobije odlikovanje. Zato što on želi da postane deo ruske istorije, kao veliki Tuva, dvostruki heroj Rusije. Rat nije bio potreban kako bismo ruske građane privili na naše grudi i ne kako bi demilitarizovali i denacifikovali Ukrajinu, već zbog dobijanja još jedne zvezdice sa dodatnim vezom, kako bi jedan psihički oboleo čovek mogao lepše da izgleda na samrtnom pokrovu – istakao je vođa Vagnera.

„PUTIN JE POGREŠIO, NEĆEMO SE PREDATI“: Ludilo i izdaja PRIGOŽINA I VAGNER šalju na SMETILIŠTE ISTORIJE

„Šojgu je kriv za sve“?

– Šojgu živi po principu da „laž mora biti zastrašujuća da bi ljudi u nju verovali“. Stvorene su dve različite realnosti. Na terenu ruska armija se sada, danas, povlači sa Zaporoško-hersonskog pravca. Ukrajinska vojska potiskuje rusku vojsku; valjamo se u blatu, niko nam ne daje nikakve resurse. Nema kontrole. Samo histerija, u kojoj načelnik generalštaba posle čaše vodke cvili kao ribarica, kao svinja na telefon, zahtevajući da se vratimo na položaje, a jedino što komandant može da kaže jeste: „Vratili smo ih“ i da nacrta jednu crvenu linuju nekoliko kilometara dublje na sever, nego što je danas zaista tako. Tako da, sve što nam govore je jedna duboka laž – zaključio je Prigožin.

Predsednik Ruske Federacije je svakako imao samo jednu poruku za izdajnike

Svi koji su krenuli putem izdaje bit će kažnjeni i za to će odgovarati. Oružane snage su dobile potrebna naređenja. Borimo se protiv anarhije i kapitulacije. Ova unutrašnja pobuna je za nas smrtni udarac. Činim sve da odbijem ovaj napad – rekao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RANO SE „SETIO“: PRIGOŽIN „OTKRIO“ ZAŠTO JE RAT U UKRAJINI BIO POTREBAN, ŠOJGUA okrivio za obmanu PUTINA i početak sukoba (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter