Izvor: Tanjug/kurir
24.06.2023 u 09:37
2

„PRIGOŽIN JE ZABIO NOŽ U LEĐA RUSIJI, BIĆE KAŽNJENI“: PUTIN šalje vojsku da UGUŠI POBUNU VAGNERA (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin nazvao je pobunu paravojne organizacije pod komandom Jevgenija Prigožina pokušajem da se društvo podeli i Rusiji "zabije nož u leđa".

Rusija vodi najtežu borbu za svoju budućnost. Svaki sukob mora biti odbačen tokom specijalne operacije u Ukrajini, a svi koji učestvuju u pokušaju pobune biće kažnjeni pred zakonom i narodom – poručio je Putin, prenosi RIA.


Putin je rekao da svaki nemir predstavlja pretnju i da će akcije Rusije biti teške i naglasio da je posebno teška situacija u Rostovu na Donu.

SVI ĆE SLUŠATI NJEGOVE REČI: PESKOV saopštio da će se PUTIN hitno obratiti NACIJI

Oružane snage Rusije dobile su neophodnu naredbu da neutrališu organizatore pobune. Prevazićemo sva iskušenja i postati još jači – rekao je Putin i pozvao sve da odupru oružanoj pobuni, te je dodao: „Preterane ambicije dovele su do izdaje Rusije“.

Vlasti neće dozvoliti da se ponovi raskol u Rusiji. Zaštitićemo narod – poručio je šef Kremlja.

Putin je za akciju vagnerovaca kazao da je to „zločinačka kampanja jednaka oružanoj pobuni“.

„MNOGI NAŠI DRUGOVI SU SPOZNALI GREŠKU“: Ministarstvo odbrane RUSIJE pozvalo VAGNEROVCE da se vrate OTADŽBINI

Rusija će se braniti. Borimo se za život i bezbednost naših građana i naš teritorijalni integritet. To je pokušaj podmetanja iznutra. To je izdaja – kazao Putin.

On je ocenio da su „lični interesi doveli do izdaje zemlje“.

Svi koji su krenuli putem izdaje bit će kažnjeni i za to će odgovarati. Oružane snage su dobile potrebna naređenja. Borimo se protiv anarhije i kapitulacije. Ova unutrašnja pobuna je za nas smrtni udarac. Činim sve da odbijem ovaj napad – kaže Putin.

Predsednik Rusije je naciji poručio da će zajedno „savladati svako iskušenje i biti još jači“.

Kao državljanin Rusije učiniću sve da odbranim državu, biće preduzete odlučne aktivnosti – naveo je Putin.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„PRIGOŽIN JE ZABIO NOŽ U LEĐA RUSIJI, BIĆE KAŽNJENI“: PUTIN šalje vojsku da UGUŠI POBUNU VAGNERA (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter