Izvor: Tanjug
24.06.2023 u 09:50
2

„MNOGI NAŠI DRUGOVI SU SPOZNALI GREŠKU“: Ministarstvo odbrane RUSIJE pozvalo VAGNEROVCE da se vrate OTADŽBINI

Rusko Ministarstvo odbrane obratilo se danas pripadnicima "Vagnera" porukom u kojoj se ističe da ih je Jevgenij Prigožin "obmanuo" i da se svima "garantuje bezbednost", ukoliko se obrate policijskim ili vojnim snagama.

Mnogi vaši drugovi su spoznali grešku i obratili su se za pomoć kako bi se vratili na punktove stalne dislokacije. Obmanuli su vas i uvukli u zločinačku avanturu Prigožina i pokušaj oružane pobune. Molimo vas da pokažete razum i da što pre stupite u kontakt sa predstavnicima Ministarstva odbrane ili snaga bezbednosti –  navodi se u saopštenju ruskog ministrastva, prenosi RIA Novosti.

U cilju sprečavanja mogućih terorističkih napada na teritoriji Moskve i Moskovske oblasti uveden je režim antiterorističke operacije, saopštio je Nacionalni antiteroristički komitet.

„PRIGOŽIN JE ZABIO NOŽ U LEĐA RUSIJI, BIĆE KAŽNJENI“: PUTIN šalje vojsku da UGUŠI POBUNU VAGNERA

Šef privatne paravojne grupe „Vagner“, Jevgenij Prigožin, koji je još ranije najavljivao nameru da svrgne ruski vojni vrh, saopštio je da se trenutno nalazi u sedištu južnog vojnog okruga u Rostovu na Donu, i objavio snimak kako sedi između dva visoka ruska generala. On je pozvao ministra odbrane Sergeja Šojgua i načelnika Generalštaba generala Valerija Gerasimova da dođu na sastanak s njim, i zapretio da će, u suprotnom „krenuti na Moskvu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„MNOGI NAŠI DRUGOVI SU SPOZNALI GREŠKU“: Ministarstvo odbrane RUSIJE pozvalo VAGNEROVCE da se vrate OTADŽBINI”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter