Izvor: Politico
05.03.2024 u 08:25
0

PUTINOVA OBAVEŠTAJNA OPERACIJA JE BILA SPEKTAKULARNA: Šolc izblamiran kao nikad, nemački bezbednosni sistem RASTUREN, podele u NATO sve jače

Objavljivanje u Rusiji presretnutog razgovora nemačkih oficira o mogućem udaru na Krimski most raketama Taurus podelilo je zapadne saveznike i diskreditovalo nemačkog kancelara Olafa Šolca.

U članku pod naslovom „Putinova majstorska obaveštajna operacija ostavila je Šolca na hladnom“, u kojem novinar Metju Karnihnig primećuje da je Moskva za samo nekoliko dana „uspela da poseje podele među svojim neprijateljima“ i da diskredituje nemačkog kancelarka, kao kao i „spreči da Ukrajina dobije ključno oružje“.

Publikacija citira Roderiha Kizevetera, poslanika iz Hrišćansko-demokratske unije, koji je rekao da „Šolc sve više postaje pretnja bezbednosti Evrope“.

OVAKO ĆE POČETI UDAR NA RUSIJU: Ministarstvo odbrane provalilo PAKLENI PLAN, neprijatelj priprema NOVI TIP vojske!

List takođe piše da je nemačkom kontraobaveštajnom sistemu sada preko potrebna “ remont „.

Glavna urednica RT i MIA Rossiia Segodnia Margarita Simonjan objavila je 1. marta audio snimak razgovora visokih predstavnika Bundesvera koji su razgovarali o napadu na Krimski most raketama Taurus. Kasnije je nemačko Ministarstvo odbrane potvrdilo televizijskom kanalu ARD da su pregovori oficira nemačke vojske prisluškivani.

Olaf Šolc je tada izjavio da se protivi snabdevanju Oružanih snaga Ukrajine krstarećim raketama Taurus, pošto je, prema njegovim rečima, neophodno učešće nemačkih vojnika da bi se kontrolisala njihova upotreba.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter