Izvor: Happy BSC
03.03.2024 u 08:31
0

PRONAĐENA BOMBA NA TAJMS SKVERU! Intervenciju policije zaustavili antiizraelski demonstranti (VIDEO)

Navodi se da je uhapšeno nekoliko učesnika protesta koji su marširali ka Tajms skveru u okviru "Marša miliona za Palestinu"

Neaktivirana ručna bomba pronađena je na zadnjem sedištu automobila taksi službe Uber na njujorškom Tajms skveru.

Njujork post saznaje da je policijska jedinica specijalizovana za uništavanje eksplozivnih naprava juče imala problema da se probije do mesta incidenta pošto su antiizraelski demonstranti blokirali saobraćaj u tom delu grada.

Navodi se da je uhapšeno nekoliko učesnika protesta koji su marširali ka Tajms skveru u okviru „Marša miliona za Palestinu“.


Policija i izvori njujorškog lista su naveli da su oni sprečavali prolaz policijskim vozilima koja su krenula u intervenciju.

Uskoro opširnije…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter