Izvor: Kurir/BSC Happy
23.03.2024 u 11:05
0

PRVE FOTOGRAFIJE TERORISTA IZ MOSKVE: Bežali ka UKRAJINI, prešli 400 km nakon masakra, policija otvorila paljbu, pa ih privela pravdi FOTO

Teroristi koji su ubili više od 90 ljudi u Moskvi pokušali su prema informacijama ruskog kanala SHOT da pobegnu u Ukrajinu!

Policija je oko 3 sata pucala u Karačinskom okrugu u Brjanskom regionu na beli „reno simbol“ kojim su teroristi bežali nakon napada na koncertnu salu Krokus. Automobil je izrešetan, gume su probušene, a prednji deo se okretao zbog ogromne brzine kojom se kretao.

Dvojica terorista su odmah savladana dok su ostala dva pobegla u šumu, međutim, locirani su i uhapšeni posle kraće potrage.

Uhapšeni su državljani Tadžikistana. Mediji prenose njihove navodne fotografije, međutim, za sada identitet osumnjičenih nije zvanično potvrđen.

Najmlađi među njima je navodno Muhamedsobir Fajzov (19) koji je tokom hapšenja ranjen i ne može da zatvori oko zbog oštećenja. Trenutno se nalazi u bolnici na operaciji. Fajzov je pokušao da uzvrati pucanjem kako bi zadržao snage bezbednosti, ali je ranjen.

Teroristi su inače nakon napada prešli oko 400 km i do granice im je ostalo manje od 100.

Istražitelji ruskog istražnog komiteta počeli su saslušavaju osumnjičene za teroristički napad na Кrokus.

– Specijalne službe u regionu Brjanska, nedaleko od granice sa Ukrajinom, privele su četvoricu osumnjičenih među onima koji su izvršili teroristički napad u koncertnoj dvorani Кrokus – navodi se u saopštenju Istražnog komiteta

Teroristi će prema navodima FSB biti prebačeni u Moskvu.

Ruska tajna služba tvrdi i da su uhapšeni nameravali da pobegnu u Ukrajinu.

– Nakon terorističkog napada nameravali su da pređu granicu Ruske Federacije i Ukrajine i imali su relevantne kontakte na ukrajinskoj strani – navodi FSB, a prenose ruski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter