Izvor: Happy BSC
06.05.2022 u 09:29
0

PUTIN JE NAREDIO! AZOVSTAL MORA PASTI DO 9. MAJA! Rusija hoće Dan pobede da proslavi u velikom stilu i želi ovaj TROFEJ

Rusija nastavlja da pokušava da u potpunosti zauzme čeličanu Azovstalj u Marijupolju, navodi se u novom obaveštajnom izveštaju britanskog Ministarstva odbrane i ocenjuje da je to povezano sa predstojećim obeležavanjem Dana pobede u Drugom svetskom ratu, 9. maja.

Kako je objavljeno na Tviter nalogu Ministarstva, Rusija je drugi dan zaredom nastavila kopnene napade na Azovstalj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Obnovljeni napori Rusije da zauzmu Azovstalj i završe zauzimanje Marijupolja verovatno je povezano sa predstojećim obeležavanjem Dana pobede i Putinovom željom da ima simboličan uspeh u Ukrajini“, smatraju u britanskom Ministarstvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Britanski obaveštajci tvrde i da ta akcija nanosi Rusiji gubitke u osoblju, opremi i municiji, kao i da će to omesti njihove planove u južnom Donbasu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter