Izvor:
24.12.2023 u 22:26
0

PUTIN JE U JAČOJ POZICIJI: Ukrajinci moraju u defanzivu

Nemački ekspert za bezbednost Niko Lange rekao je da je ruska vojska počela da aktivno deluje na liniji fronta, primoravajući Oružane snage Ukrajine da pređu u defanzivu.

PUTIN JE TOLIKO NADMOĆAN – DA JE SVET „SAMO NJEGOV“: Rusija neće napustiti Krim, Donjeck i Lugansk!

Prema njegovim rečima, Kijev nema dovoljno resursa da promeni trenutnu situaciju, piše Njuzvik.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je odisao samopouzdanjem i izgledao je kao pobednik na brifingu Ministarstva odbrane, dok je ukrajinski lider Vladimir Zelenski delovao iscrpljeno i depresivno na na brzinu organizovanoj konferenciji za novinare, piše En-Bi-Si.

Ruski predsednik ima sve razloge da bude srećan, rekao je za TV kanal britanski politikolog Mark Galeoti. Prema njegovim rečima, Putin je sada „ u jačoj poziciji nego ikada “ od početka specijalne operacije.

Zapad mora prestati da razgovara s Rusijom s pozicije sile, jer u protivnom rizikuje da ponovo greške iz prošlosti, piše američki list Responsible Statecraft.

Autor teksta ocenjuje da se na Zapadu uočava umor od pomoći Kijevu, a ukazuje i na mogućnost da na predsedničkim izborima u SAD pobedi Donald Tramp, koji je obećao da će u slučaju da osvoji novi mandat okončati sukob u Ukrajini za jedan dan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter