Izvor: Tanjug
10.07.2022 u 21:17
0

PUTIN MATIRAO ZAPADNE SANKCIJE Iz Siemensa poručuju: „Slanje turbine iz Kanade je nužan korak!“

Odluka Kanade da dozvoli slanje popravljene ruske turbine iz svoje radionice u Nemačku neophodan je prvi korak da se turbina aktivira na gasovodu Severni tok 1, a cilj je da se to dogodi što pre, saopšteno je iz sedišta nemačke kompanije Siemens.

U saopštenju se ističe da stručnjaci kompanije intenzivno rade na svim daljim formalnim odobrenjima i logistici, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nemačka kompanija ukazuje da to podrazumeva, između ostalog i zakonom propisane procedure kontrole izvoza i uvoza.

Kanada je juče saopštila da će odobriti ukidanje sankcija na povrat popravljenih ruskih turbina Nemačkoj, jer su one potrebne Gaspromu za održavanje rada gasovoda Severni tok 1.

PREOKRET U KANADI Odluka da se vrati turbina Severnog toka 1 razočarala Kijev:“Sankcije uvedene Rusiji prilagođavaju se hirovima Moskve!“

Kanadska vlada, koja izdaje dozvolu za izuzimanje povrata turbina iz svojih sankcija Rusiji, navela je da će taj potez podržati „sposobnost Evrope da pristupi pouzdanoj i pristupačnoj energiji dok nastavljaju prelaz s ruske nafte i gasa“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter