Izvor: NOVOSTI
22.02.2024 u 10:09
5

PUTIN ODGOVARA BAJDENU: Kremlj reagovao na izjavu da je Putin „ludi kučkin sin“

Dmitrij Peskov ocenio je danas da je sramotno to što je američki predsednik Džozef Bajden nazvao ruskog predsednika Vladimira Putina "ludim kučkinim sinom"

Peskov je rekao da Bajden pokušava da demonstrira ponašanje u stilu holivudskog kauboja, ali da mu to, kako je naveo, ne polazi za rukom, prenela je agencija RIA Novosti.

RUSI IDU JAKO U ODBRANU SVOG VAZDUŠNOG PROSTORA: Oboren dron i raketa S-200 iznad zapadne Rusije

 

 

Bajden je nazvao  Putina „ludim kučkinim sinom“, navodeći da zbog njega i drugih uvek mora da se brine o mogućem nuklearnom sukobu, iako su, kako je naveo, klimatske promene egzistencijalna pretnja za čovečanstvo, preneo je AP.

Bajden je to rekao obraćajući se donatorima u privatnom domu u San Francisku u okviru trodnevne akcije prikupljanja novca u Kaliforniji za svoju kampanju za reizbor 2024. godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “PUTIN ODGOVARA BAJDENU: Kremlj reagovao na izjavu da je Putin „ludi kučkin sin“”

  1. Nije Putin ludi kučkin sin nego ludi nacistički krvnik.Stotinama godina unaprijed ta fekalija roda ljudskoga će biti omraženiji tisuću puta nego Hitler, a isto tako i cijela rusija. Prokleto im sve bilo dabogda.

    0
    3
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter