Izvor: BSC Happy
25.01.2023 u 19:44
0

PUTIN PORUČIO: „Evropske zemlje pre ili kasnije povratiće svoj suverenitet, ali to će potrajati“

Evropske zemlje pre ili kasnije povratiće svoj suverenitet, ali to može potrajati, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin i dodao da su Američke trupe u Nemačkoj okupacione snage u pravnom smislu, a i u praksi.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da su američke trupe u Nemačkoj još uvek okupacione snage u pravnom smislu i u praksi.

– Sovjetske trupe su bile stacionirane u Austriji, ali su je dobrovoljno napustile. Rusija kao pravni naslednik Sovjetskog Saveza je garant ustava Republike Austrije i garant neutralnosti Republike Austrije. Generalno, mnogi obični ljudi u Austriji su toga svesni i zahvalni su Rusiji na ovoj poziciji. Što se tiče drugih evropskih zemalja, situacija je komplikovana, rekao je predsednik.

NAMERA JE JASNA: Putin još jednom naglasio da je cilj specijalne vojne operacije ZAŠTITA RUSIJE I NJENOG NARODA

Rekao je da je najveća zemlja u Evropi, ekonomski gigant Savezna Republika Nemačka, a Sovjetski Savez je formalizovao pravno obavezujuće uslove da okonča svoju okupaciju.

– U formalno pravnom smislu, postoje američke okupacione snage koje se nalaze na teritoriji Nemačke i ima ih mnogo“, istakao je Putin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da sami nemački političari kažu da Nemačka posle Drugog svetskog rata nikada nije bila, u punom smislu te reči suverena zemlja.

– Ovo nije ono što ja govorim, to govore istaknuti, želim ovo da naglasim, ne ruski orijentisani političari, već nemački orijentisani političari, oni to govore otvoreno. To je direktan govor. Mnogo toga što se dešava ima duboke korene i određeni temelji, zaključio je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter