Izvor: BSC HAPPY
09.02.2023 u 17:02
0

PUTIN SIGURAN: „Zaporoška i Hersonka oblast su istorijski ruske zemlje“

Ruski lider je rekao da razvoj novih ruskih regiona mora da napreduje odmerenim tempom i da ne bi trebalo da traje čitavu deceniju.

Donjecka i Luganska narodna republika i Zaporoška i Hersonska oblast su istorijski ruske zemlje i ključne aspekte njihovog razvoja treba unaprediti kako bi što pre ispunili današnje ruske standarde, rekao je predsednik Vladimir Putin na sastanku nadzornog odbora Agencija za strateške inicijative.

Zato što iz istorije dobro znamo da su to ruski regioni, naglasio je on.

MEĐUNARODNI ISTRAŽITELJI TVRDE BEZ STEGE: „Postoje jake indicije da je Putin isporučio raketu koja je oborila let MH17 nad Ukrajinom“

Prema rečima predsednika, sve ove teritorije treba da dostignu prosečan nivo ruske razvijenosti u vremenskom okviru tekuće decenije i što pre to bolje, naveo je šef države.

Putin je rekao da razvoj novih ruskih regiona mora da napreduje odmerenim tempom i da ne bi trebalo da traje čitavu deceniju.

On je istakao da su ključne oblasti aktivnosti ASI širenje njegovih najboljih praksi i razmjena vrhunskih iskustava među ruskim regionima u vezi sa socio ekonomskim pitanjima.

– Najbolja rešenja svakako treba iskoristiti za razvoj programa društvenog i ekonomskog razvoja Luganske i Donjecke Narodne Republike i Hersonske i Zaporoške oblasti, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter