Izvor: Tanjug
18.12.2022 u 17:42
0

PUTIN VERUJE DA STVARI IDU NA BOLJE „Ne proživljava trenutno samo Rusija velike promene, ceo svet se menja!“

Promene koje su u toku i u Rusiji i u celom svetu su na bolje, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin u video obraćanju na Prvom kongresu ruskog pokreta dece i omladine.

„Ne proživljava trenutno samo Rusija velike promene, ceo svet se menja.Verujem da su te promene na bolje“, rekao je on, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putin je istakao da se nada da će otvorenost i odlučnost Rusije učiniti svet pravednijim.

VAŠINGTON NA KORAK OD KRUCIJALNE ODLUKE: Ukrajina zbog poslednjeg ruskog napada dobija ove PVO sisteme i hiljade raketa!

„Svet u kome su svi narodi zaista jednaki, gde svaki čovek ima pravo da poštuje, da sledi svoju tradiciju, da govori svojim maternjim jezikom, da poštuje pretke, gde svako ima mogućnost za samoostvarenje bez obzira na uslove u kojima je odrastao, na svoje poreklo“, naglasio je predsednik Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter