Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 18:20
0

PUTINOVOM KUMU PRETI 15 GODINA ROBIJE Viktoru Medvedčuku Ukrajinci sude za izdaju, završena je predsudska istraga!

Ukrajinski Državni biro za istrage završio je predsudsku istragu protiv, kako navodi Rojters, proruskog političara Viktora Medvedčuka, koji je optužen za izdaju, saopštile su vlasti Kijeva.

Medvedčuk, koga u Kijevu opisuju jednim od najbližih prijatelja ruskog predsednika Vladimira Putina, suočava se sa 15 godina zatvora ukoliko bude optužen za izdaju i kršenje zakona i običaja rata, dodao je ukrajinski biro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U izveštaju biroa se navodi da je Medvedčuk davao pomoć liderima Rusije, tako što je vršio subverzivne aktivnosti protiv Ukrajine, uključujući i prikupljanje informacija o lokacijama vojske.

Da li će Putinov saradnik i ukrajinski opozicioni političar MEDVEDČUK BITI RAZMENJEN za pripadnike „Azova“?! Evo kakav je ODGOVOR MOSKVE!

Medvedčuk je lider Opozicione platforne – Za život.

Negirao je optužbe, a pritvoren je u aprilu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter