Izvor: Informer
06.03.2024 u 09:19
0

PUTINU ODREŠENE RUKE: Britanija, Nemačka i Amerika su već u RATU SA RUSIJOM, Moskva ima puno pravo da izvrši UZVRATNI UDAR!

Rusija ima pravo da odgovori NATO-u nakon što je nemački kancelar Olaf Šolc priznao da su britanske jedinice već u Ukrajini i operišu raketama Storm Shadow, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal Dialogue Works.

Šolc je priznao da su Britanci već tamo na terenu, kontrolišu oružje koje udara. Oni zapravo učestvuju u ratu protiv Rusije: Zapad, SAD, Engleska i Nemačka. Rusija ima sve moguće razloge za uzvratni udar na neprijateljske vojne baze – kaže ekspert.

Šolc je ove nedelje optužen za obelodanjivanje obaveštajnih podataka o britanskim trupama stacioniranim u Ukrajini.

MIRIS BARUTA SE ŠIRI EVROPOM, STRAŠAN RAT POSTAJE MOGUĆ: Evropljani i dalje veruju da će Rusi PRISTATI DA NESTANU

Kancelar je, komentarišući mogućnost slanja raketa Taurus u zonu borbenih dejstava, rekao da bi to zahtevalo uključivanje trupa Bundesvera u ukrajinski sukob i da bi Nemačka, posle Velike Britanije, postala „učesnik u ratu“.

Prema bivšem predsedniku odbora za odbranu u parlamentu Ujedinjenog Kraljevstva, Tobijasu Elvudu, ovo je bila očigledna zloupotreba obaveštajnih podataka. Prema pisanju lista The Telegraph, šef nemačke vlade je svojom izjavom doveo u opasnost britansko osoblje koje radi u Ukrajini.

On je napomenuo da Zapad izjavljuje određene ruske namere da napadne Evropu , a da oni sami biraju ciljeve na ruskoj teritoriji za napad.

Šef države je naglasio da Moskva ima oružje koje može da pogodi ciljeve na teritoriji potencijalnog neprijatelja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter