Izvor: TASS
06.03.2024 u 09:56
1

PUTINE, STAVLJAMO SVOJU SUDBINU U TVOJE RUKE! Gori Kavkaz! Stanovništvo otcepljene republike traži UJEDINJENE SA RUSIJOM!

„Razumemo da je put ka saveznoj državi prilično dug i težak, ali veliki deo našeg stanovništva podržava takav pristup“, naglasio je ministar spoljnih poslova Abhazije Inal Ardzinba.

Abhazija svoju budućnost vidi u saveznoj državi sa Rusijom i Belorusijom, izjavio je ministar spoljnih poslova Abhazije Inal Ardžinba.

PUTINU ODREŠENE RUKE: Britanija, Nemačka i Amerika su već u RATU SA RUSIJOM, Moskva ima puno pravo da izvrši UZVRATNI UDAR!

Jedan od ključnih zadataka danas je beloruski projekat. Iako do sada nemamo diplomatske odnose sa Belorusijom, šefovi država su razmenili posete“, rekao je on tokom razgovora na temu Rusije u aktuelnom međunarodnom okruženju u okviru Svetskog festivala mladih.

„Razumemo da je put do države Unije prilično dug i težak, ali veliki deo našeg stanovništva podržava takav pristup“, naglasio je on. „Zato ćemo ovo tražiti.“

„Što se tiče Belorusije, mi sada gradimo osnovu. Održavamo trgovinsko-ekonomske odnose, investiciona saradnja, počinje aktivan razvoj“, rekao je on.

Russian Foreign Ministry Press Office

„Mi u tome vidimo našu budućnost – u jačanju unije sa Rusijom i u našoj težnji ka saveznoj državi“, rekao je Ardžinba i zahvalio Rusiji na podršci njegovoj zemlji. „Naš narod to ceni. I mislim da će rezultati glasanja na ruskim predsedničkim izborima u Abhaziji dati jasnu sliku da vi znate šta su zahvalnost i zahvalnost“, dodao je on.

Visoki abhaski diplomata je takođe rekao da njegova zemlja planira da pojača humanitarnu pomoć i informacionu podršku Donbasu. „Nadamo se da ćemo uskoro moći da odemo u Donbas da podržimo našu braću i prijatelje. Kao država podržavamo specijalnu vojnu operaciju, podržavamo fer međunarodne odnose i podržavamo [ruskog predsednika] Vladimira Putina“, naglasio je on. .

Prema Ardzinbi, većina stanovništva Abhazije „podržava specijalnu vojnu operaciju jer polaže nade u formiranje pravednijeg svetskog poretka, u poštovanje prava nacija, njihovih specifičnosti i istorije, bez obzira na njihovu političku ili ekonomsku moć“.

„Naš narod i vlada smatraju da, iako ima geografski lokalni karakter, specijalna vojna operacija ima globalnu misiju, uključujući i sa stanovišta integracionih procesa na postsovjetskom prostoru, koji su veoma važni za našu zemlju“, dodao je on.

U zonu specijalne vojne operacije u protekle dve godine poslato je više od 250 tona humanitarne pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTINE, STAVLJAMO SVOJU SUDBINU U TVOJE RUKE! Gori Kavkaz! Stanovništvo otcepljene republike traži UJEDINJENE SA RUSIJOM!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter