Izvor: Sputnjik
19.03.2024 u 17:38
1

„RAZGOVARATI SA AMERIKOM JE ISTO KAO DA PRIČATE SA HITLEROM“: Od ovih reči Medvedeva TRESE se Bela kuća, Moskva NIKAD BRUTALNIJA

Sjedinjene Američke Države se ne uzdržavaju da vode hibridni rat protiv Rusije i, u isto vreme, govore o želji da se obnovi dijalog o naoružanju, a to je isto kao da se pregovara sa Hitlerom o smanjenju ofanzivnog oružja u periodu Velikog otadžbinskog rata, izjavio je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

„Otvoreno i bez uzdržavanja vode hirbidni rat protiv nas. U njemu koriste sve – i velike isporuke oružja neprijatelju, i slanje svojih vojnih eksperata i obaveštajne službe. Licemerno kažu da žele da obnove strateški dijalog o naoružanju. To je kao da pregovarate sa Hitlerom o smanjenju praga ofanzivnog oružja u godinama Velikog otadžbinskog rata“, napisao je on na društvenim mrežama.

 

Istakao je da Sjedinjene Američke Države tako rade u svemu.

„Beskonačno se vrpolje na stolici, iznose laži kosmičkih razmera, šmrkću i liju suze kao da su na sceni, a sve to kako bi imitirali dobre namere. U stvari su to laži i manipulacije u cilju očuvanja sopstvene vlasti“, zaključio je Medvedev.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„RAZGOVARATI SA AMERIKOM JE ISTO KAO DA PRIČATE SA HITLEROM“: Od ovih reči Medvedeva TRESE se Bela kuća, Moskva NIKAD BRUTALNIJA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter