Izvor: kurir.rs
15.12.2023 u 13:51
1

RAZNEO SE U PARLAMENTU: Ukrajinac bacio tri bombe (VIDEO)

Lokalni poslanik detonirao je granate tokom sednice lokalnog veća Keretskovskog u Zakarpatju!

Ukrajinski mediji navode da je u eksploziji povređeno 26 poslanika dok se lekari bore za život Sergeja Batrina (54) koji je prema nezvaničnim informacijama i aktivirao granate.

Na snimku se vidi da je poslanik ušao na sednicu i posle nekoliko sekundi aktivirao tri granate. Takođe se vidi da niko od prisutnih nije stigao ni da reaguje pre eksplozije.

JEZIV SNIMAK: Pešadija krenula u napad, a zatvorenici im ŽIVI ŠTIT (VIDEO)

Na sednici su poslanici usvojili budžet za 2024. godinu. Batrin se sa njima od početka vrlo oštro svađao i tražio da poslanici podnesu izveštaj o budžetu za 2023. godinu, a zatim da usvajaju budžet za 2024. godinu.

Na snimku se vidi da je u jednom momentu napustio salu i da se vratio 2 minuta i 40 sekundi kasnije. Kad je izlazio pozvao je jednog poslanika da krene sa njim, međutim, kako se taj muškarac nije vratio, pretpostavlja se da Batrin nije želeo da i on nastrada.

SBU istražuje eksploziju kao teroristički napad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RAZNEO SE U PARLAMENTU: Ukrajinac bacio tri bombe (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter