Izvor: Blic
14.07.2022 u 11:14
0

RUSI GAĐAJU CIVILNE OBJEKTE U NIKOLAJEVU: Odjeknula snažna eksplozija, pokušali da bombarduju i Zmijsko ostrvo

U južnom ukrajinskom gradu Nikolajevu jutros su se čule eksplozije.

Gradonačelnik Oleksandr Sjenkevič izvestio je da su se u gradu čule eksplozije nešto pre šest sati ujutro i pozvao stanovnike da ostanu u skloništima.

„POTREBNO NAM JE ZELENO SVETLO OD PUTINA“: Poznati ključni aspekti plana za izvoz ukrajinskog žita preko Crnog mora

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Rusi ponovo gađaju brojne civilne objekte u Nikolajevu. Spasioci i ekipe hitne pomoći već rade na terenu – naveo je Sjenkevič.

Vazdušna uzbuna je prvi put objavljena u 4.25 ujutro, pre nego što su snažne eksplozije odjeknule u gradu oko pola sata kasnije.

Prema vojnim zvaničnicima, Rusija je navodno ponovo pokušala da bombarduje Zmijsko ostrvo tokom noći.

Navodi se da su dva ruska borbena aviona pokušala da udare na strateško ostrvo u Crnom moru, ali nisu uspeli u tome pošto su bombe pale u more.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter