Izvor: Kurir.rs
26.07.2023 u 21:13
0

RUSI MOĆNO RAZARAJU UKRAJINU: Krstareće – balističke rakete i Kinžali na frontu kidaju sve pred sobom

Ruska strateška avijacija izvodi masovni raketni napad na Ukrajinu koji od početka oktobra prošle godine nije viđen. Prema prvim procenama lansirano je više od 50 krstarećih raketa H-101 i prema poslednjim informacijama i hiperzvučne rakete Kinžal.

Kako se navodi mete današnjeg masovnog ruskog napada su podzemni komandni centri Ukrajinske vojske, ukrajnski štabovi, podzemna skladišta, arsenali naoružanja i vojne opreme koja je pristigla sa Zapada.

U prvoj fazi napada krstareće rakete H-101 lansirali su strateški bombarderi TU-95MS i T-160 koji su izveli masovno lansiranje iz zone Kaspijskog jezera i severa Rusije.

U drugoj fazi u napad se uključila i Crnomorska flota sa raketnim korvetama i podmornicama, a prema posledljim informacijama poslate su i hiperzvučne rakete tipa Kinžal oznake H-47.

U trećoj fazi lansirane su taktičke balističke rakete Isakander M i krstareće rakete Iskander K. Na meti napada su kompletna zapadna, centralna i severna Ukrajina.

Vazdušna opasnost proglašena je Hmeljnickom, Krivom Rogu, Žitomiru i Dnjepropetrovsku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter