Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 16:22
0

RUSI NISU BOMBARDOVALI PORODILIŠTE! Raskrinkana monstruozna laž Ukrajinaca, porodilja koja je navodno poginula sa bebom OTKRILA ISTINU (VIDEO)

Tog 9. marta svet je zanemeo nakon što su objavljene fotografije tragedije ukrajinske trudnice, kada su je na nosilima iznosili iz razrušenog porodilišta u Mariupolju. Kasnije je medijima potvrđeno iz bolnice, gde su je navodno preneli, da su i ona i beba preminule. Ipak, to se ispostavilo kao lažna vest, a to je potvrdila i sama Marijana Višemirskaja.

Ona i njena beba sada su bezbedne, a odlučila se da svoju priču podeli pred kamerama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Evo i videa njene ispovesti:

U svojoj izjavi ona je objasnila da su ukrajinski vojnici, koristili porodilište kao bazu, a da su pojedinci čak otimali i hranu trudnicama. Ona je rekla da se tog dana nikakav vazdušni napad nije dogodio, a izrazila je i sumnju da su pojedini mediji učestvovali u ovoj zaveri, zbog činjenice da su fotografi tog dana već bili spremni da snime scene razaranja, koje se još uvek nije ni dogodilo.

Njena priča na kraju može se smatrati u one sa srećnim krajem, a to se da videti iz nastavka:

Ipak, pojedinci i dalje nastavljaju da plasiraju drugačije verzije ove priče, smatrajući da njena nije verodostojna. Nakon što su se optužbe na račun ruske strane, da je granatirano porodilište, dokazale kao neistinite, sada se plasira novi narativ kako je Marijana nasilno deportovana u Rusiju kako bi pred kamerama i pod prinudom lažno svedočila u korist ruske strane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter