Izvor: alo
14.04.2024 u 08:51
0

RUSI SU ZNALI DA UKRAJINA MOŽE SAMO DA IZGUBI: Ruski dronovi su moćna sila sami po sebi!

Ruska proizvodnja dronova otežava zadatak Oružanih snaga Ukrajine u izvođenju borbenih dejstava.

Ovo je objavljeno u The Washington Postu. Prema rečima komandanta dronova u 45. ukrajinskoj brigadi Denisa, Ukrajina će izgubiti od Ruske Federacije zbog nedostatka municije.

„Jeftini dronovi raspoređeni u Ukrajini promenili su moderno ratovanje. Rusi su to brzo shvatili i započeli masovnu proizvodnju sopstvenih dronova“, navodi se u materijalu.

 

IRANCI SLAVILI KAŽNJAVANJE ZAKLETOG NEPRIJATELJA: Hiljade ljudi na ulicama uzvikivali parole protiv Amerike

Autori članka su naglasili da proizvodnja sopstvenih bespilotnih letelica, u kombinaciji sa minskim poljima i nestašicom municije i vojnika među ukrajinskim oružanim snagama, sada čini skoro nemogućim Ukrajini da povrati delove svoje teritorije. Prema rečima ukrajinskog komandanta Denisa, Ukrajina će izgubiti od Ruske Federacije zbog nedostatka municije.

Ranije je savetnik šefa DNR Igor Kimakovski rekao da Oružane snage Rusije nastoje da unište ukrajinska preduzeća za proizvodnju bespilotnih letelica i energetski kapacitet koji ih obezbeđuje, prenosi RT. Vojnici Oružanih snaga Ukrajine žalili su se na ruske dronove i navođene bombe, što se pokazalo kao poseban problem za ukrajinsku vojsku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter