Izvor: Sputnjik
12.01.2023 u 14:16
0

RUSIJA POSTAVILA PITANJE UN: Zašto ne žele da podrže zahtev Beograda i vrate vojsku na KiM?

Zašto sekretarijat UN, koji je toliko aktivan u vezi sa situacijom oko Ukrajine, ne želi na brifinzima da pročita Rezoluciju 1244, upitala je Zaharova.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije poziva Sekretarijat UN da obrati pažnju na odbijanje zahteva Srbije da pošalje policijski i vojni kontingent na Kosovo, što predviđa rezolucija Saveta bezbednosti UN, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

ZBOG KURTIJEVOG TERORA PSIHIČKI NIJE DOBRO: Dejan Pantić sutra na lekarskom pregledu u pratnji policije

– Zašto sekretarijat UN, koji je toliko aktivan u vezi sa situacijom oko Ukrajine, ne želi na brifinzima da citira i pročita Rezoluciju 1244 i pozove odgovarajuće snage da je sprovedu? Zašto sekretarijat UN ne želi da podrži zahtev Beograda po pitanju ove konkretne rezolucije po pitanju slanja u region srpske vojske i policije? To je javni dokument samo treba da se obrati pažnja na njega – rekla je ona tokom brifinga u četvrtak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije je bilo saopšteno da je Kfor odbio zahtev Srbije da se vrati deo snaga bezbednosti na KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter